Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Niger

Proprietate de vânzare în Niger
Niger este un stat fără ieșire la mare în Africa de Vest. Se învecinează la nord cu Algeria și Libia, la est cu Chad, spre sud cu Nigeria și Benin și spre vest cu Burkina Faso și Mali. Capitala este Niamey.

Ca și în toate țările africane, nu este ușor să găsești mari oportunități pe piața imobiliară, dar Niger, datorită creșterii exponențiale a populației și politicilor sale de dezvoltare a guvernului, se confruntă cu o situație specială și privilegiată.


Mai mult de 1,3 milioane de oameni trăiesc, lucrează și se joacă în capitala Niamey, făcându-l inima adevărată a omului din Niger.
Niger are o densitate scăzută a oamenilor, motiv pentru care oferta urbană și cea reală promite multe oportunități pentru investitorii interesați să cumpere proprietăți de vânzare în Niger.

Guvernul dorește să atragă cât mai mulți investitori posibil pentru a investi în piața imobiliară a țării și a dat drumul la multe renovări în centrele urbane precum Niala Niamey, Zinder Saboua, Diffa Shawa și Taoua Sokola).
În ceea ce privește proprietățile de vânzare din Niger, aceasta este o țară cu un potențial considerabil, de asemenea ajutată de creșterea sectorului minier, petrolului, agriculturii, energiei și infrastructurii.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 38945

DE VÂNZARE Depozit/Hambar, Niger, Niamey, Niamey, Niamey Industial Zone

9,559,158.07RON
DE VÂNZARE
Depozit/Hambar

24000 m²
Construcția și parcarea camioanelor 12 400m²
Cod. 27313

DE VÂNZARE Vilă, Niger, Niamey, Niamey, Niamey

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Vilă

250 m²
vila de vanzare
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB